• Het bestuur van OVC’85 is verheugd te kunnen melden dat Bastiaan Veldhuizen is benoemd als de nieuwe trainer van het 1e elftal van OVC’85. Na diverse gesprekken ‘op afstand’ met inbreng van de spelersraad 1e elftal en de trainingsstaf heeft het bestuur van OVC’85 besloten Bastiaan te benoemen als trainer voor het seizoen 2020-2021. Bastiaan volgt hiermee Marco Bosch op die naar ESA in Arnhem gaat.

   

  Bastiaan stelt zichzelf graag aan u voor:

   

  In de afgelopen weken heb ik kennis mogen maken met enkele spelers en de staf van het eerste elftal en daarnaast bestuursleden van OVC '85. Als team willen presteren en een goede dosis gezelligheid sprak mij enorm aan. Ik ben blij dat zij mij de mogelijkheid geven om het komende seizoen het eerste elftal te mogen trainen.

  Mijn naam is Bastiaan Veldhuizen, ben 35 jaar, en woon in Barneveld samen met mijn vriendin en twee zonen Mats (8 jaar) en Ties (5 jaar). In het dagelijks leven ben ik werkzaam als docent lichamelijke opvoeding in Zeist.

  Zelf ben ik altijd een groot voetballiefhebber geweest. Als speler heb ik gespeeld in het eerste elftal van v.v. Renswoude en Advendo '57. Als trainer heb ik vele verschillende jeugdteams getraind van JO8 tot aan de JO19. Daarnaast ben ik in verschillende periodes technisch jeugdcoördinator en techniektrainer geweest. In de laatste jaren ben ik mij meer gaan richten op de senioren. Bij v.v. Renswoude ben ik gepromoveerd samen met het 2e elftal en op dit moment ben ik voor het 3e seizoen werkzaam als hoofdtrainer van de B selectie van sdv Barneveld uitkomend in de reserve hoofdklasse.

  Ik zie er naar uit om bij jullie vereniging aan de slag te gaan! Hopelijk mogen we snel weer ons geliefde voetbalspel spelen. Ik hoop iedereen die OVC '85 een warm hart toedraagt, in goede gezondheid, snel te mogen ontmoeten.

  Met sportieve groet,
  Bastiaan Veldhuizen