• OVC'85 is trots dat het kan bouwen op haar trouwe supporters, partners en sponsoren. Eén zo’n trouwe partner en sponsor is al jaren Clean Mat Trucks. Ook komend seizoen is het bedrijf uit Andelst de hoofd- en shirtsponsor van onze eerste elftal. Bij alle thuis- en uitwedstrijden van OVC'85 siert het logo van Clean Mat Trucks op het shirt. Daarnaast sponsort Clean Mat Trucks ook komend seizoen het scorebord op het hoofdveld alsmede een tractor voor het onderhoud van de velden. En daar is OVC'85 vanzelfsprekend zeer blij mee. Het contract dat aan het einde van dit seizoen afliep, is met één seizoen verlengd. Door de deal blijven OVC'85 en Clean Mat Trucks tot en met seizoen 2022|2023 met elkaar samenwerken. 

  • Voorzitter Harm Wevers: "Wij zijn trots dat we deze verlenging hebben kunnen realiseren. Wij danken Robert Kramer van Clean Mat Trucks voor zijn vertrouwen in onze vereniging. Trots dat hij OVC'85 en Oosterbeek nog steeds zo'n warm hart toedraagt en graag zijn steentje wil blijven bijdragen aan de professionalisering van ons eerste elftal. Op naar wederom een mooie samenwerking komend seizoen”.

    Over Clean Mat Trucks
    Clean Mat Groep, uit het Gelderse Andelst, is de grootste in Europa op het gebied van verhuur, in- en verkoop van reinigingsvoertuigen en overige bedrijfswagens. In het bedrijfspand in Andelst bevindt zich een gespecialiseerde werkplaats, een carrosseriebedrijf en een bedrijfswagenspuiterij.

    Clean Mat Truckverhuur is een begrip, een flexibele partner die het juiste voertuig levert, van huisvuilwagens tot kolkenzuigers, containerwagens en veegmachines. Zij is actief in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Scandinavië en Spanje.

    Clean Mat Trucks is met een handelsvoorraad van 800 voertuigen marktleider op het gebied van in- en verkoop van gebruikte en nieuwe reinigingsvoertuigen en overige speciale voertuigen. Zij exporteert jaarlijks 1000 eenheden naar 80 verschillende landen, verspreid over de hele wereld. Vanuit het bedrijf in Andelst worden de activiteiten van Clean Mat Truckverhuur en Clean Mat Trucks ondersteund met een eigen professionele werkplaats, het carrosseriebedrijf en een spuiterij. Hierdoor heeft de klant slechts één aanspreekpunt voor een compleet dienstenpakket: www.cleanmat.nl.