• De eerste drie trainingsdagen volgens het Corona protocol zitten erop, tijd voor een evaluatie. Net als bij de voorbereidingen hebben we in deze evaluatie samengewerkt met onze buurvereniging MHCO. In deze rare tijd weten we elkaar goed te vinden en dat is fijn.
  En wat helemaal fijn is, was het om onze leden weer lekker te zien voetballen. Hierbij werden over het algemeen de regels goed gevolgd. Meestal gaat het vanzelf en soms na een opmerking van de toezichthouder. Het is natuurlijk ook nog wennen.
  Bij de jeugd ouder dan 12 is de 1,5 meter het moeilijkst vol te houden in de fietsenstalling. Vooral bij het in en uitrijden wordt die afstand niet altijd bewaard. De fiets kan ook geplaatst worden op de parkeerplaats naast de fietsenstalling maar dat was nog niet voor iedereen duidelijk.


  Ook merken we dat in de avond de toezichthouders minder te doen hebben dan in de middag. Zo hoeft de oudere jeugd niet vanaf de slagboom te worden begeleid. We willen echter nog even wachten met de beslissing voor het afschalen van het aantal toezichthouders tot we een volledige week getraind hebben met meer teams en eventueel met de senioren erbij. De senioren mogen vanaf maandag weer trainen mits de 1,5 meter wordt gewaarborgd. We zijn nu aan het inventariseren of zij op deze manier willen trainen en zullen dan het trainingsrooster en het toezichtrooster daarmee uitbreiden.


  Het toezichtrooster is de komende twee weken gevuld en we zijn blij met de ouders die zich daarvoor hebben aangemeld. We benadrukken het nog maar eens, zonder toezicht geen training. Hierbij bedanken we dan ook de toezichtplanningscommissie voor het organiseren van het toezicht.


  Daarnaast hebben we het signaal gekregen dat niet alle communicatie bij de ouders terecht komt. De berichten vanuit het bestuur worden gecommuniceerd naar de contactpersonen van de teams, de teammanager en/of de trainer. Zij verspreiden de berichten dan verder in het team. Ook staat de meeste berichtgeving op de website. Mocht je toch een bericht missen en heeft de contactpersoon van het team het bericht ook niet ontvangen, dan kun je een mail sturen naar secretariaat@ovc85.nl


  Alles overziend is de conclusie dat de eerste week goed verlopen is, we zien dan ook vol vertrouwen de tweede week tegemoet en wensen iedereen weer veel voetbalplezier.

  Met sportieve groet,


  Bestuur OVC'85
  Wim, Hanneke en Monique