• Beste leden van OVC'85,

  Zoals jullie weten zijn de maatregelen vanuit de overheid verlengd tot 28 april. De KNVB heeft daarop besloten dat de competitie niet meer wordt uitgespeeld. Al komt deze beslissing niet als een verrassing en staat gezondheid voorop, het is wel een vervelend bericht. Niet alleen omdat we niet meer lekker kunnen voetballen, maar ook omdat de vereniging nu niet het ontmoetingspunt kan zijn waar je gezellig samenkomt en indien nodig elkaar kunt steunen. Die steun hebben we allemaal in meer of mindere mate nodig en de vereniging zelf ook.

  Een consequentie van dit besluit is dat er minder inkomsten binnen komen terwijl de kosten doorlopen. Daarom hopen we op jullie begrip dat de contributie gewoon zal worden geïnd. 

  Op 27 juni staat de kick-off voor het nieuwe seizoen gepland. Als deze door kan gaan dan maken we daar in ieder geval iets leuks van. Mocht het mogelijk zijn om eerder activiteiten te organiseren dan zullen we dat niet nalaten. Tot die tijd willen we jullie vragen om de voetbalvelden niet te betreden.
   
  Bij vragen of reacties deze graag mailen naar secretariaat@ovc85.nl
   

  Iedereen heel veel sterkte de komende tijd en we hopen jullie snel weer te kunnen ontmoeten.

  Met sportieve groet,

  Wim, Hanneke en Monique

  Bestuur OVC’85