•           *  Renkum, 20 mei 1946               † Doorwerth, 17 februari 2024

  Deze week bereikte ons het treurige bericht dat oud bestuurslid en lid van verdienste Frans Kroon op zaterdag 17 februari op 77 jarige leeftijd is overleden. Bestuur van OVC’85 wenst de familie, vrienden en kennissen van Frans alle sterkte toe.

 • Frans heeft diverse functies binnen de vereniging OVC’85 vervuld. Meerdere malen zat hij in het bestuur van de club. Jarenlang is Frans de wedstrijdsecretaris van OVC’85 geweest. In deze functie deed hij ook de ledenadministratie en was hij scheidsrechtercoördinator. Je kon Frans vinden achter de wedstrijdtafel op de Bilderberg. Door de week regelde hij vanuit huis de aanpassingen van de wedstrijden. Altijd snel, meestal kon er wat geregeld worden en soms ook niet. Frans was hier altijd heel duidelijk in. 

  In 2002 is Frans benoemd als Lid van Verdienste van de Club. Vorig jaar is in aanwezigheid van Frans voor het eerst het “Frans Kroon Bokaal Toernooi” gehouden. Een onderling toernooi van OVC-leden. Ook dit jaar zal het toernooi in zijn naam weer gehouden worden. 

  Frans we zullen je missen. Rust zacht.

  Bestuur en leden van OVC’85

   

   

  Frans is opgebaard in uitvaartcentrum Mijnhart, Utrechtseweg 220 te Oosterbeek. U kunt afscheid nemen van Frans op donderdag 22 februari tussen 17.30 en 18.15. De afscheidsdienst vindt plaats op vrijdag 23 februari om 11.30 in de aula van Mijnhart. Aansluitend kunnen mooie herinneringen met elkaar gedeeld worden in de koffiekamer.  

  De crematie zal in besloten kring plaatsvinden.

  Naar de wens van Frans wordt in plaats van Bloemen een donatie aan de Nierstichting op prijs gesteld. Er is een collectepot aanwezig bij Mijnhart.