• Petrus Wilhelmus Josephus

  *  Arnhem, 9 juli 1934                  † Arnhem, 17 maart 2021

   

  Deze week bereikte ons het treurige bericht dat onze scheidsrechter Peter Siebenheller op woensdag 17 maart op 86 jarige leeftijd is overleden. Bestuur van OVC’85 wenst de familie, vrienden en kennissen van Peter alle sterkte toe.

 • Peter was jarenlang op Sportpark de Bilderberg te zien als scheidsrechter van de jeugd. Ook heeft Peter vele jaren voor de KNVB gefloten. Hiervoor is hij ook officieel door de KNVB onderscheiden.  Tot op het laatst heeft Peter de jongste scheidsrechters begeleidt  Op 27 oktober 2018 floot hij als 84-jarige!! zijn laatste wedstrijd bij OVC. Jeugdspelers vonden het fijn als Peter hen floot. Altijd rechtvaardig met een duidelijk eigen mening. Zowel binnen als buiten het veld. Je kon altijd vertrouwen op Peter. Na zijn laatste officiële wedstrijd kwam Peter als trouw supporter nog regelmatig naar de Bilderberg om zijn favoriete spelletje te zien.

  Peter we zullen je missen. Rust zacht.

  Bestuur en scheidsrechters van OVC’85

    

  Peter is opgebaard in uitvaartcentrum Mijnhart in Oosterbeek. Als u afscheid van hem wilt nemen kunt u contact opnemen met Silvia: 06-49223351.

  De afscheidsdienst en de begrafenis zullen in besloten kring plaatsvinden.

  U kunt de afscheidsdienst volgen via een livestream op maandag 22 maart om 11.00 uur via www.mijnhartuitvaartverzorging.nl/livestream