• Afgelopen week is het nieuwe OVC'85 bestuur gekozen tijdens de jaarlijkse Algemene Leden vergadering.

  • Mirjam de Stigter is de nieuwe voorzitter: "De afgelopen drie jaar als bestuurslid bij OVC'85 hebben we als bestuur, met hulp van veel vrijwilligers, een goede basis gelegd. Allerlei operationele taken hebben we opnieuw ingericht en inmiddels loopt dat op de meeste plekken heel goed. Samen met de nieuwe bestuursleden Peter van Ark (Penningmeester), Wim Liet (Secretaris) en Jan-Erik Nijenhuis (Algemeen bestuurslid) gaan we volop verder bouwen aan onze club. 

    We hebben een geweldige club, waarbij we iedereen een plek willen geven op zijn/haar niveau. Elke week zijn er tientallen vrijwilligers bezig om te zorgen dat al onze ruim 700 leden lekker kunnen voetballen. Onze uitdaging is om voldoende vrijwilligers te vinden en om alle vragen goed te organiseren. Daarbij willen we veel meer kijken hoe vrijwilligers bij kunnen dragen op een manier die goed bij hen past, daar zetten we vol op in. We zien nu op meerdere plekken dat er op deze manier weer verbinding en energie ontstaat.

    In samenwerking met o.a. de KNVB lopen er inmiddels diverse trajecten om OVC'85 verder te ontwikkelen, waarbij ook gekeken wordt naar de toekomstbestendigheid van de vereniging. Dat alles begint met duidelijke ambities en een cultuur waar we voor staan. Voldoende uitdaging in de komende periode waarbij we samen met onze leden dit verder gaan uitwerken.”

     

    (v.l.n.r. Raoul Godijn (bestuurslid voetbalzaken), Jan-Erik Nijenhuis, Mirjam de Stigter, Peter van Ark, Wim Liet)