• Met trots kan het bestuur mededelen dat, met ingang van het seizoen 2023/2024, Johan Scholten (54) de nieuwe hoofdtrainer van het eerste elftal van OVC’85 zal zijn. De club en de oefenmeester hebben gezamenlijk een handtekening gezet onder een contract van één jaar, met de optie om te verlengen. Johan volgt hiermee Bastiaan Veldhuizen op, die als hoofdtrainer aan de slag gaat bij Advendo ’57.

  • Na een relatief korte zoektocht is het de club gelukt om een akkoord te bereiken over de functie als hoofdtrainer van het eerste elftal, met in onze ogen de meest geschikte kandidaat. Johan komt over van GVA, waar hij nu voor het vierde seizoen hoofdtrainer is. Hij staat met de Doornenburgse ploeg op een tiende plek in de 3e klasse C van het zondagvoetbal.. Eerder was hij trainer van onder meer Jonge Kracht uit Huissen en het zaterdagteam van De Treffers in Groesbeek.

    Harm Wevers, voorzitter van OVC’85: ,,Na het aangekondigde vertrek van Bastiaan Veldhuizen eind november moesten we snel schakelen. Samen met Andrew Ernster (voetbaltechnische zaken), de begeleidingsstaf van het eerste elftal en de spelersraad, waren we er het er snel over eens dat we een hoofdtrainer zochten, die de visie van onze club begrijpt. Met name een trainer die betrokken wil zijn bij het begeleiden en ontwikkelen van jeugdspelers die doorstromen richting het eerste elftal, en die meer betrokken laten voelen met de club. Niet alleen voor de korte termijn, maar ook in de toekomst moet dit het streven zijn van onze vereniging. Johan Scholten deelt deze visie volledig en is waar hij werkt ook een echte clubman gebleken. Dit gaf de doorslag en hebben we unaniem uitgesproken dat we veel vertrouwen in de samenwerking vanaf volgend seizoen hebben. Wij zijn opgetogen over zijn komst.”

    Als bestuur wensen we Johan veel succes tijdens zijn trainerschap bij OVC’85 en zijn we er van overtuigd dat hij de geschikte persoon is om ons eerste elftal te leiden.