• Met de termijn van de voorzitter Harm Wevers, secretaris Josephine de Maar, penningmeester Wim Liet en algemeen bestuurslid Mirjam de Stigter die in mei 2024 na drie jaar afloopt, is OVC'85 op zoek naar nieuwe bestuursleden. Wij roepen dan ook op voor de invulling van deze functies.

 • Allereerst willen we graag vermelden dat de huidige voorzitter zich opnieuw voor 3 jaar verkiesbaar stelt. Het is echter belangrijk om te benadrukken dat er zich in de Algemene Ledenvergadering van 22 januari jl. al een tegenkandidaat heeft gemeld. We moedigen daarom anderen aan om hun interesse kenbaar te maken voor de volgende Algemene Ledenvergadering van maandag 13 mei a.s. en zich verkiesbaar te stellen voor deze rol van voorzitter. Tijdens deze ALV zal de nieuwe voorzitter dan gekozen worden.

  Voor de positie van secretaris hebben we in de persoon van Mirjam de Stigter gelukkig al iemand gevonden die deze rol op zich wil nemen. We zijn blij met deze kandidaat en zien uit naar een succesvolle samenwerking. Uiteraard kunnen leden zich ook nog steeds voor deze functie verkiesbaar stellen.

  Echter, voor de rol van penningmeester zijn we nog steeds dringend op zoek naar een geschikte kandidaat. Het is van cruciaal belang om een betrouwbare en bekwaam persoon te vinden voor de functie van penningmeester, aangezien deze verantwoordelijk is voor de financiële gezondheid van de club. We roepen dan ook alle geschikte kandidaten op om zich verkiesbaar te stellen. Jouw bijdrage kan een wezenlijk verschil maken en bijdragen aan het succes van OVC'85.

  Ook voor de rol van algemeen bestuurslid zijn we nog steeds op zoek naar geschikte kandidaten. Het algemeen bestuurslid draagt bij aan de dagelijkse gang van zaken en denkt mee over de koers van de club. In de afgelopen 3 jaar zijn deze taken essentieel gebleken voor het functioneren en succes van het huidige OVC'85.

  Dus, wie van jullie voelt zich geroepen om één van deze vier belangrijke rollen te vervullen? Het is een kans om actief betrokken te zijn bij het reilen en zeilen van onze vereniging en een waardevolle ervaring op te doen. Als potentieel bestuurslid krijg je namelijk de kans om samen te werken met een gemotiveerd team en de koers van de club mede te bepalen. Je zult kunnen bijdragen aan het creëren van een positieve en stimulerende omgeving voor onze leden, en samen met hen onze club naar een hoger niveau tillen.

  We vragen iedereen die zich verkiesbaar wil stellen voor één van deze rollen om dit in een e-mail naar bestuur@ovc85.nl kenbaar te maken aan het huidige bestuur. Geef hierbij aan welke rol je in gedachten hebt. We kijken ernaar uit om jouw kandidatuur te ontvangen en samen onze club verder te laten groeien.

   

  Met sportieve groet,

  Het bestuur van OVC'85