• Na een uitermate spannend seizoensslot heeft het lijfsbehoud in de 2e klasse geleid tot versterkingen en verdere professionalisering binnen de staf van het 1e elftal van OVC’85.
 • Als teammanager is toegetreden Henk Stunnenberg, Henk is een bekend gezicht binnen de club en al vele jaren actief lid bij OVC en trapt regelmatig nog een balletje mee met de Zondag 2 of is regelmatig terug te vinden in de gezellige kantine van OVC’85.
   
  Als assistent coaches zijn Bob Engwirda en Kevin van den Borden aangesteld, beiden maakten het afgelopen seizoen nog deel uit van de selectie van het 1e elftal en wij kunnen dus bijzonder trots zijn dat Bob en Kevin in een andere rol actief blijven voor de vereniging.
   
  Als verrassende klap op de vuurpijl heeft “good old Herman” besloten er nog een jaar aan vast te plakken na vele tientallen jaren trouwe dienst als materiaal verzorger.
  Het feit dat ons 1e elftal actief blijft in de 2e klasse heeft hem doen besluiten om een jaar langer aan te blijven en dat verheugt ons ten zeerste.
   
  Samen met Bastiaan Veldhuizen en Richard Derksen ontstaat er een sterk en ervaren staf voor het nieuwe seizoen waarbij direct lijfsbehoud de minimale doelstelling is voor het nieuwe seizoen.
  De definitieve complete samenstelling van het 1e elftal zal binnenkort worden bekendgemaakt maar wat alvast verklapt kan worden is dat opnieuw meerdere jeugdspelers doorgeselecteerd zijn naar het 1e elftal en daardoor een mooie mix ontstaat van jonge nieuwe talentvolle spelers in combinatie met ervaren spelers die al vele trouwe jaren deel uitmaken van de selectie.
   
  Wel zijn we naarstig op zoek naar een vaste verzorger en mocht iemand zich willen aanmelden of meer informatie willen hebben dan gelieve contact op te nemen met ondergetekende Andrew Ernster (06-24453583 of andrew.ernster@live.nl).
   
  Fijne (sport)zomer!
   
  Andrew Ernster
  TC Senioren