• De spanning zat er afgelopen twee weken goed in bij OVC JO 13-2. Tot dan toe hadden we alle wedstrijden gewonnen. En niets lag ons meer in de weg om ongeslagen en eerder dan verwacht kampioen te worden. Maar daar waar wij dachten ook eventjes van de nummer  7 (MASV) op de ranglijst. Verliep het dus toch anders ondanks de woorden van de trainers en coach om op te letten voor onderschatting en hoogmoed.

 • De eerste helft kregen we kans na kans maar hij ging er niet in.  We kwamen zelfs op achterstand en stond het tot diep in de tweede helft 0-1 voor de club uit Arnhem-Zuid. Maar gelukkig wist onze spelverdeler Lennart uiteindelijk toch de bal in het doel  te frommelen. 1-1. En dat was ook de eindstand.

  Toen waren we benieuwd naar wat de concurrent, de nummer twee 2 (RKHVV)  had gedaan. Maar ook zij hadden verloren. En wat was iedereen blij..! Nu hadden we het nog steeds in eigen hand

   

  Afgelopen zaterdag was het dan zover, de thuiswedstrijd tegen Driel, de nummer 4 van de competitie. Bij winst of gelijk spel zouden we “De beste zijn..!.  Alle koppies waren gespannen maar ze straalde ook zekerheid uit. En die zekerheid werd ook uitbetaald. 1-0, Valentijn, 2-0 Boaz, 3-0 Finn en 4-0 Naut. En het eindsignaal klonk.

   

  En het kampioenschap was binnen.! Vaders, moeders, opa’s, oma’s, broertjes en zusjes vrienden en kennissen stormden het veld op en waren dolblij hoe onze jongens en meid het gedaan hadden!..

  Dit feestje werd al snel in de kantine voortgezet ivm het koude en natte weer. En onder het nummer: “We are the champions” werden de bekers, als blijvende herinnering, uitgereikt. En onder het genot van ranja en friet werd het afgelopen half jaar nog eens doorgenomen en kwamen we erachter dat we terecht kampioen zijn geworden…😉.

   

  Keetje, Sebastiaan, Julian, Bjorn, Beren, Okke, David, Lennart, Evan, Luc, Tygo, Valentijn, Finn, Naut, Boaz, van harte gefeliciteerd met het behalen van jullie kampioenschap.

   

   Ook namens de staff: Janno, Robin, Ton, Erik en Rick