• De winterstop is begonnen. Na een laatste koude en daarna natte week mogen de voetbalschoenen voor heel even aan de wilgen. Sportpark de Bilderberg is vanaf vandaag twee weken gesloten. Op
  zaterdag 7 januari 2023 is het park weer open en kan er weer lekker gevoetbald worden. Maar eerst tijd voor de feestdagen en wellicht nog een vakantie.

  Daarom wensen wij al onze leden en vrijwilligers prettige feestdagen en een voorspoedig 2023.Samen kunnen wij terugblikken op een zeer sportief jaar waarin wij gelukkig, na twee
  coronajaren, weer volop hebben kunnen voetballen. Dit was onmogelijk geweest zonder jullie inzet en toewijding. Dank daarvoor. Want alleen samen zijn wij de club!

  Om een toast op het nieuwe jaar uit te brengen, nodigen wij jullie graag uit voor de Nieuwjaarsreceptie. Je bent van harte welkom op zondag 15 januari vanaf 16.30uur in onze kantine.
  Als dank voor het afgelopen jaar wordt er voor alle leden en vrijwilligers een stamppottenbuffet verzorgd en zal er voorafgaand aan de bijeenkomst nog een sportieve activiteit worden georganiseerd. Ook zullen tijdens de nieuwjaarsreceptie de prijzen van De Grote Clubactie uitgereikt worden aan de beste verkopers. We zouden het zeer leuk vinden om jullie op deze namiddag te zien.

  Namens het voltallige bestuur,

  Harm Wevers
  Voorzitter OVC’85