• Beste leden en ouders/verzorgers,                                                                                                          

  Zoals aangekondigd starten we aanstaande zaterdag 2 mei met de eerste trainingen voor onze jongste jeugd. Vanaf 5 mei starten we ook met de andere jeugdteams. In eerste instantie enkel op dinsdag 5 en woensdag 6 mei. Als uit de evaluatie blijkt dat alles goed verloopt, zullen we vanaf maandag 11 mei op alle dagen gaan trainen.

  Deze trainingen zijn aan een aantal restricties gebonden en daarom is er een protocol uitgewerkt waarin omschreven staat wat we als club moeten doen om de trainingen mogelijk te maken. Wat is omschreven komt voort uit voorschriften vanuit de overheid en NOC*NSF. Dit protocol is daarom niet vrijblijvend! Als we het niet opvolgen lopen we het risico dat de trainingen worden stilgelegd en ons sportpark weer geheel wordt afgesloten. Er ligt dus een taak voor ons allemaal om ons er aan te houden!

  Het protocol en de trainingsschema’s zullen per mail naar alle leden worden verzonden en daarnaast op onze website worden geplaatst. We beginnen volgende week met een aangepast trainingsschema met 1 training per jeugdteam de eerste week. Als dat goed gaat gaan we daarna naar 2x per week trainen voor de jeugdteams.

  Een paar belangrijke zaken:

  • Het terrein van OVC’85 is alleen tijdens de trainingen geopend. Buiten de trainingen zijn de hekken afgesloten en is betreding van het veld verboden!
  • Het kantine en de kleedkamers blijven afgesloten, dus ook de toiletten. Graag voor de training thuis naar het toilet gaan en je handen wassen! Was na afloop van de training thuis ook je handen.
  • Tijdens de trainingen ligt de verantwoordelijkheid op het terrein bij een tweetal Corona-toezichthouders, herkenbaar aan hun hesje. Aanwijzingen van deze toezichthouders moeten altijd worden opgevolgd.
  • Loop buitenom het veld naar je eigen trainingsgedeelte. Er staan pijlen die de route aangeven.
  • Kom niet te vroeg naar de training (max 10 min eerder) en vertrek na de training zo snel mogelijk. Blijven hangen op de club of op de Sportlaan is niet toegestaan Ga direct naar de auto of fiets en direct naar huis alleen of in tweetallen en vorm geen groepen.
  • Ouders komen niet voorbij de slagboom op de Sportlaan. Spelers komen zoveel mogelijk zelfstandig naar OVC’85. Mocht uw kind nog begeleiding nodig hebben, kom dan zoveel mogelijk op de fiets. Is halen of brengen met de auto echt nodig, ga dan bij de camping al direct links de parkeerplaats op en haal uw kind lopend bij de slagboom op. Zo blijft de weg naar en voor de slagboom overzichtelijk en veilig voor onze spelertjes.
  • Een beperkte uitzondering wordt gemaakt voor de Champions League en de mini’s. Als het echt nodig is, mogen zij begeleid worden door max 1 ouder. Zij trainen daarom in een apart blok op de zaterdagochtend.

  Wij zijn nog op zoek naar ouders, seniorleden of vrijwilligers die toezichthouder willen worden. Alleen wanneer het toezicht is ingevuld kan die dag de training doorgaan. Op zondag 19:00 uur zal worden gecommuniceerd op welke dag de training uitvalt door tekort aan toezichthouders. We hopen natuurlijk niet dat dit nodig zal zijn. Samen moet het toch lukken! 

  Meld je aan als toezichthouder via activiteiten@ovc85.nl

  Voor overige vragen of opmerkingen kun je mailen naar secretariaat@ovc85.nl

  Wij hopen dat we, ondanks alle regels en voorschriften, toch weer snel kunnen gaan genieten van voetbal door onze jeugdleden en hopelijk in een later stadium ook weer zelf als speler of als supporter langs de lijn.

  Het bestuur en jeugdstaf van  OVC’85

   

  Er zijn bij dit bericht 5 documenten gevoegd: