• Pupillenkamp

 • OVC'85 Pupillenkamp

  Ieder jaar organiseert OVC'85 weer het beroemde pupillenkamp voor onze voetballers van Mini's t/m Onder 11.
  Het pupillenkamp staat bol van voetbal, plezier, activiteiten, spelletjes en verrassende acties. Een prachtige afsluiting van het voetbalseizoen!

 • Datum

  Het Pupillenkamp wordt ieder jaar eind mei / begin juni georganiseerd.

 • Aanmelden voor het Pupillenkamp

  Aanmelden voor het pupillenkamp gaat via de teambegeleider. 

 • Deelname

  Ieder kind dat lid is van OVC'85 en bij de leeftijdsgroep van Mini's t/m Onder 11 hoort, mag zich opgeven.
  Aanmelding gebeurt middels het aanmeldformulier dat door de Pupillenkamp-commissie via de teambegeleiding wordt verspreid.

 • Kosten

  Om het pupillenkamp voor iedereen toegankelijk te maken, wordt een geringe financiele bijdrage gevraagd. Dankzij de betrokkenheid en deelname van vrijwilligers en sponsors lukt het ieder jaar weer deze bijdrage tot een minimum beperkt te houden.

 • Begeleiding

  Dankzij de enthousiaste inzet van vele vrijwilligers, ouders, trainers, leiders, opa's, oma's, stagiaires en oud-leden is het pupillenkamp ieder jaar weer een groots succes. Ook dit jaar rekenen we weer op ieders bijdrage en deelname om er een onvergetelijk weekend van te maken.

 • Wat moet je meenemen?

  Vanuit de organisatie willen wij u als ouder een aantal tips en handreikingen geven die kunnen bijdragen aan het plezier van uw kind en het slagen van het pupillenkamp.


  Kleding

  Voetbalshirt, broekje, scheenbeschermers, voetbalschoenen. Als er slecht of koud weer wordt voorspeld (zie http://www.buienradar.nl ) is het raadzaam om de kinderen een trainingspak mee te geven (Als het gaat regenen zullen we zo snel mogelijk gaan schuilen, maar het kan dan snel afkoelen).

  Tasje

  Als uw kind spulletjes meeneemt, doe deze dan in een tasje voorzien van een duidelijk label met de naam + achternaam.

  Eten, drinken en snoep

  Er is meer dan genoeg te eten, te drinken en (met mate) te snoepen op het pupillenkamp. Kinderen hoeven dus geen bidons en/of boterhammen mee te nemen. Snoep, en ook het “kwijtraken” van snoep” kan een hoop gedoe en extra werk voor de vrijwilligers en kinderen veroorzaken. Het is dus niet nodig of wenselijk dat kinderen snoep meenemen naar het pupillenkamp.

  Geld

  Gedurende het hele weekend worden de kinderen voorzien van diverse lekkernijen. Het is daarom niet nodig en niet wenselijk dat u uw kind geld meegeeft.

  Mobieltjes, iPads etc.

  Dure spullen zoals mobieltjes, iPad’s etc.. zijn niet nodig (er is een vol programma) en er bestaat een grote kans dat deze kapot gaan of kwijtraken. De begeleiding kan altijd worden gebeld en de (mobiele) telefoonnummers van alle ouders/begeleiders van de kinderen zijn bekend bij de pupillenkamporganisatie.

  Medicijnen en/of speciale dieetwensen/allergieën

  Indien uw kind medicijnen gebruikt, speciale dieetwensen en/of allergieën heeft, moet u dit vooraf bij de organisatie en de begeleiding melden en met hen bespreken.

  Voor de kinderen die blijven slapen:
  · Slaapzak · Toilettas · Kussen · Matje/luchtbed · Handdoek · Zaklampje · Sportkleding voor 2 dagen (waaronder een trainingspak) · Voetbalschoen en scheenbeschermers · Gewone schoenen voor s’avonds · Extra sportkleding (houd de weersverwachting in de gaten) · Zwemkleding.