• We zijn weer gestart. Daarom graag even aandacht voor het volgende!

 • Beste trainers en leiders,

  Gelukkig mogen we weer voetballen na een lange zomerstop.  Bij dezen even een herinnering hoe om te gaan met al onze spullen, de velden en nieuwe informatie over de robotmaaiers.

  Om met het laatste te beginnen. De robotmaaiers zijn een proef en tot op heden levert dat mooie grasvelden op. Dat kan echter alleen als de robotmaaiers ongestoord hun werk kunnen doen. Afblijven dus, niet op zitten, of mee spelen etc.

  Indien je op een grasveld de laatste wedstrijd hebt, dan graag de vlaggen verwijderen en de doelbeugels met netten opklappen en vastzetten met een haakje! Dat is van groot belang.

  Verder de vraag om alle hesjes, pionnen en overige materialen niet in de eigen tas of in de eigen klep te plaatsen, maar terug in de materiaalhokken te leggen. De vereniging kan niet bij voortduring nieuwe materialen aanschaffen.

  Materialen:
  In de bijlage vind je de richtlijnen over omgang met materiaal tijdens trainingen en wedstrijden.

  Graag ook aandaacht voor het volgende:

  • Doeltjes blijven helaas  op het veld staan of langs de lijn of worden niet of niet op juiste wijze ingeklapt (eerst de onderste balk naar boven, zekering om de paal, dan schuiven naar de kant waar geen reclamebord staat);
  • Pupillengoals horen rechts achter in de hoek te staan,  samen met de kleine goaltjes, grote goals linksvoor en linksachter op het kunstgras, niet waar het uitkomt;
  • Hesjes blijven overal liggen, ballen zijn kwijt, pionnen, overal ligt wat of worden maar in de kantine gezet;
  • Hoekvlaggen blijven na wedstrijden staan, ondanks verzoek van wedstrijdcoördinator;

  Voor onze sleepploeg is dit erg lastig. Er wordt over het algemeen 1x in de week gesleept en deze vrijwilliger kan dan in z’n eentje alles opruimen. Daarnaast gaan de materialen hierdoor eerder kapot, of raken kwijt, hetgeen veel extra kosten met zich meebrengt.

  Kleedkamergebruik:
  Hoe slecht ook de staat van onze kleedkamers, we zullen er toch wat netter mee om moeten gaan. Ieder weekend blijven lampen aan, douches lopen (met alle extra kosten die daarbij horen), wordt er niet even schoongemaakt met de trekker. Het is de taak van de leider/coach (of de spelers, als het maar duidelijk is) om de eigen kleedkamer te controleren en ook even langs de kleedkamer van de tegenstander te gaan of de lampen uit zijn, douches niet lopen en een volgend team er normaal gebruik van kan maken. Als alles goed gaat starten we in november met de verbouwing.

  Vriendelijk doch dringend verzoek om de gezamenlijke verantwoordelijkheid te nemen en hierop te letten. Straks zullen we nieuwe of opgeknapte kleedkamers ook netjes moeten houden.