• Beste leden, ouders van leden en vrijwilligers van OVC’85,

  Zoals jullie afgelopen donderdag 13 februari hebben kunnen lezen heeft onze voorzitter zijn functie met onmiddellijke ingang neergelegd. Wij betreuren dit ten zeerste en zijn nu druk met het overnemen van de lopende zaken. Omdat daarnaast de bestuurstermijn van de bestuursleden Voetbalzaken en Sponsoring verlopen is, en zij zich beiden niet herkiesbaar stellen, zullen we op korte termijn een oproep doen voor versterking om zaken zo goed mogelijk te kunnen laten doorgaan.

  Het bestuur bestaat op dit moment uit Monique ten Napel (secretaris), Wim Liet (Penningmeester) en Hanneke van den Bent (Algemeen Bestuurslid). We hopen dan ook in de binnenkort te plannen Algemene Ledenvergadering nieuwe bestuursleden te kunnen benoemen.

  Met het oude bestuur hebben we in de 5 jaar dat we hebben samengewerkt veel bereikt, zoals het in gebruik nemen en beheren van het kunstgras, de verbeterde kantine, een jeugdopleiding met gecertificeerde trainers, mooi gerenoveerde kleedkamers en de komst van nieuwe sponsoren. We zijn er trots op dat we een financieel gezonde club zijn waar bijna 50 teams voetballen en we een eerste team hebben dat bovenin meedraait in de 3e klasse zaterdag.  

  We zijn onze aftredende bestuursleden zeer dankbaar dat zij dit alles met ons mogelijk hebben gemaakt en hopen ze nog vaak te mogen verwelkomen op ons sportpark.

  Bestuur OVC'85

  Monique ten Napel, Wim Liet, Hanneke van den Bent