• OOSTERBEEK – Bastiaan Veldhuizen staat langer aan het roer bij de hoofdmacht van OVC’85. De club, dit seizoen uitkomend in Zaterdag 2e Klasse G, heeft het contract met de trainer van de eerste selectie met een jaar verlengd.

  • Het bestuur van OVC’85 heeft overeenstemming bereikt met hoofdtrainer Bastiaan Veldhuizen over een contractverlenging van 1 jaar. Het bestuur en hoofdtrainer zijn dan ook tevreden over de samenwerking met de verschillende geledingen binnen de club. Ook de voetbaltechnische commissie, de spelers en overige stafleden zijn tevreden over de werkwijze en kijken positief terug op de start van het seizoen. Met deze verlenging geeft het bestuur aan vertrouwen te hebben in Bastiaan Veldhuizen en zijn werkwijze.

    Harm Wevers, voorzitter OVC’85: “We zien een prettige sfeer binnen de groep en leiding met een goede sportieve insteek. Bastiaan kent de visie van onze club goed en is ook betrokken bij het begeleiden en ontwikkelen van jeugdspelers die de komende jaren de overstap naar de senioren maken. En dat helpt als je iets wilt opbouwen. Beide partijen zijn enthousiast en zien het restant van dit seizoen en volgend seizoen dan ook vol vertrouwen tegemoet”.

    Bastiaan Veldhuizen is momenteel bezig aan zijn tweede seizoen als hoofdtrainer van OVC’85. Door deze contractverlenging blijft Bastiaan Veldhuizen tot medio 2023 aan OVC’85 verbonden.