• De afgelopen weken is er voorzichtig gestart, maar vanaf 25 november worden de kleedkamers van OVC'85 gerenoveerd. Dat betekent een aantal maanden doorbijten!

 • Beste leden en ouders/verzorgers van leden, maar ook beste bezoekers,

  Eindelijk kunnen wij aan de slag met de verbouwing van onze kleedkamers! Wat hebben we daar lang op gewacht en wat hebben we het lang moeten doen met kleedkamers en doucheruimtes die in zeer slechte staat waren.

  Helaas zal de verbouwing voor het nodige ongemak zorgen gedurende de bouwactiviteiten. Daarover willen wij u in deze brief informeren.

  Deze week start de sloop van de kleedkamers, waarbij alleen het geraamte zal blijven staan. Dit betekent dat tot en met eind maart 2019 er slechts 2 kleedkamers beschikbaar zijn om in om te kleden.

  In de 2 genoemde kleedkamers in ons eigen gebouw zal er lange tijd geen mogelijkheid zijn om te douchen. U moet dus rekening houden met een zeer beperkte beschikbaarheid van kleed- en doucheruimte. De exacte einddatum van de verbouwing hangt deels af van de mate waarin we tijdens de verbouwing last zullen hebben van winterse omstandigheden. Wij zullen u te zijner tijd over de exacte einddatum berichten.

  Wij verzoeken u in verband met bovenstaande:

  • uw kinderen/teams zoveel mogelijk al omgekleed naar de club te laten gaan;
  • waardevolle zaken/spullen naar het veld mee te nemen, omdat er of geen kleedruimtes beschikbaar zijn of dat de kleedkamers niet afgesloten kunnen worden.

  Dit betekent ook dat gezien de situatie OVC’85 gedurende deze periode niet verantwoordelijk kan worden gehouden voor het zoekraken van waardevolle spullen.

  Op voorhand excuses voor het ongemak dat dit met zich brengt en in april 2019 ontvangen we u graag in onze geheel vernieuwde kleedkamers!

   

  Met vriendelijke groet,

  Het bestuur van OVC'85